Αράχωβα

...συνέχεια

 

Βρίσκονται σε υψόμετρο 1600μ.-2300μ., διαθέτουν 13 αναβατήρες με 20 πίστες συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων. Οι 16 είναι πίστες κατάβασης μήκους από 600μ. μέχρι 4χιλιόμετρα. Από αυτές οι 13 είναι μπλε (για αρχάριους, μέσους και καλούς σκιερ), ενώ οι τρεις είναι μαύρες αγωνιστικές.

Λειτουργούν σχολές σκι και snowboard, καταστήματα ενοικίασης και πώλησης ειδών σκι και μπουτικ ειδών ένδυσης. Επίσης προσφέρονται: πάρκινκ, ελικοδρόμιο, χώρους υποδοχής, καφετέρια, μπαρ, εστιατόριο, πρώτες βοήθειες, οδική βοήθεια και τμήμα baby sitting.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Η νυκτερινή ζωή στην Αράχωβα ειδικά τα σαββατοκύριακα και τις αργίες είναι εντονότατη , καλύπτει όλα τα γούστα διαμονής - διατροφής - διασκέδασης, με συμμετέχοντες ντόπιους και επισκέπτες όλων των κοινωνικών τάξεων και ηλικιών.Αν βρεθεί κάποιος στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας μετά τα μεσάνυχτα θα αναγκαστεί να περπατά πλάτη με πλάτη να ακούει τραγούδια όλων των κατηγοριών και ρυθμών να μυρίζεται κοντοσούβλι, φoρμαέλλα, να προβληματίζεται τι να πρωτοεπιλέξει και τελικά θα πεισθεί ότι βρίσκεται στον τόπο που από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι κάτοικοί του ήταν ιδιαίτερα επιλεκτικοί - μερακλήδες στις προτιμήσεις τους και κυρίως ήξεραν να γλεντούν.Σήμερα οι Αραχωβίτες και οι επισκέπτες συνεχίζουννα τραγουδούν με τον θεό Πάνα , να χορεύουν και να κοιμούνται τα βράδια με τις Νύμφες.

Links


Κατάσταση χιονιού

Καιρός

ArachovaHouse
Αράχωβα, Παρνασσός KΙΝ: 6988151134 E-MAIL: info@arachovahouse.gr
Υπέυθυνος Επικοινωνίας: Φώτης Φωτόπουλος